Artikkelit

Julkaisija maaliskuu 13th, 2020 | tekijä Margit Ticklén

0

Italiassa ei saa enää mennä tallille

Jos mietityttää, millaisen tilanteen koronatartunnat voivat saada aikaan kannattaa kuunnella Carita Ahlströmiä. Ahlström on Ruskeasuolta lähtenyt intohimoinen hevosharrasta, joka on asunut yli 30 vuotta Italiassa. Tortonassa, joka…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo