Este

Julkaisija maaliskuu 25th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Hevosala odottaa eduskunnan kantaa liikkumisrajoituksiin tuntein, joihin liittyvät sanat “kyllä” ja “mutta”

STV:n tänään julkistettu mietintö 7/2021 listaa ratsastusmaneesit yksilöliikuntapaikoiksi. “Tästä voidaan hurrata – ainakin, mitä jatkoon tulee”, sanoo SRL:n puheenjohtaja Marjukka Manninen. Kokonaan toinen kysymys ovat mahdolliset liikuntarajoitukset…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses