Artikkelit

Julkaisija huhtikuu 26th, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Minna Hannula lähti Hollantiin etätöihin hevoset mukanaan. Nyt odottaa Samorinin CSI1*.

Puhun Juulia Jyläksen kanssa hänen tulevasta kilpailumatkastaan. Kun Jyläs sanoo Minna Hannulan lähtevän mukaan Samoriniin, Slovakiaan mietin, mistä nimi on tuttu. Rankinglistoistani, tietenkin. Niistä, missä on laskettu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses