Este

Julkaisija huhtikuu 2nd, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Missä on maalaisjärki, missä on mielikuvitus? Kysyy Marina Ehrnrooth, maajoukkuevalmentaja

Marina Ehrnrooth on muuttanut tallinsa toimintaperiaatteen kokonaan valmennuspohjaiseksi. Tarkoittaa, ettei hänen tilallaan Svartvikissa, Kirkkonummella ole enää muunlaisia täysihoito-asiakassuhteita kuin ne, jotka sisältävät valmennuspaketin. Se ja Ehrnroothin tehtävä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses