Este

Julkaisija huhtikuu 1st, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

“Kotona olemme maailmanmestareita.” Laura Aromaa tänään kahdella hevosella 140 -radalla Luhmühlenissä.

“Tuntuu NIIIIN kivalta. Vaikka kaikki on kotona periaatteessa hyvin, hevoset terveenä, itse terveenä, kyllä kilpailuja on kaivannut”, Laura Aromaa sanoo. Hän hyppää tänään Luhmühlenissä, Saksassa 140 -luokan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses