Este

Julkaisija heinäkuu 4th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontiolle jälleen 150-sijoitus

Anna-Julia Kontio ja Fardon (Corland – Metzcalero) tekivät taas puhtaan suorituksen 150-tasolla. Nyt Belgiassa Monsissa. Ja sijoittuivat 10. luokassa, jonka voitti Martin Fuchs – Kontion avopuoliso! Kontiota…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland