Este

Julkaisija 5 toukokuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Anni Hjerpe, 19, ei suuntaa Drammenista kotiin Hyvinkäälle. Syy: Hollannin opeilla hänen lauantaihinsa kuuluivat luokat 130-140-145. Niissä ei pudonnut yhtään puomia, kolme sijoitusta sen sijaan tuli!

Nyt on hyvä olla Norjassa, Drammenissa. Aurinko paahtaa kuin Espanjassa. Sitä ei juuri kukaan valita, sillä useilla aiemmilla kevätkiertueilla naapurimaassamme on saatu jopa rakeita. Tämän viikonlopun alkupäivät…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa