Artikkelit

Julkaisija 28 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Cia Gundersby: “Onni on aurinkoinen sää, hyvät kaverit, hevoset ja urheilu”

Viisi päivää ja tuhat hypättyä rataa. 140-GP:ssa sijat yksi ja kaksi ottaneen Suski Granrothin matkaan 4000 euroa. Nämä olivat vuoden 2022 Solbacka Summer Games-kilpailujen viralliset speksit. Niiden…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa