Este

Julkaisija 14 heinäkuun, 2021 | tekijä Margit Ticklén

0

Nuoret järjestäjät asialla Klaukkalassa: kesän suurin 140 -palkinto 2500 euroa

Viime viikonloppuna saattoi Savonlinnan sarjakilpailussa voittaa henkilöauton. Millä tahansa estekorkeudella hypätyistä luokista kerätyillä pisteillä. Vaan reilun viikon kuluttua Klaukkalassa, Stall Solbackassa, on 140 -luokan voittajalle tarjolla 2500…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros