Este

Julkaisija elokuu 28th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Mikko Mäentausta 5/30 Suomessa

Hyvinkäällä sijaitsevan Stable Novan (ent. Riders Inn) arki on alkanut odotettua vauhdikkaammin. Tällä viikolla valmentamassa oli Mikko Mäentausta, ensiviikolla Niklas Aromaa. Myös ulkokentän valkoinen hiekka on saatu…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sti-aromaa

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli