Artikkelit

Julkaisija elokuu 6th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Pohjoista valoa tunneliin: Cissy

Ennen senioreiden esteratsastuksen SM-kilpailua mietin, kuka voisi yllättää niissä. Anne Penttinen-Kemppi kävi mielessä – hän oli lopulta neljäs -, mutta hopealle hypännyt Sonja Mäkelä ei vilkauttanut mitään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses