Este

Julkaisija elokuu 4th, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Jyläs kohti MM:iä: 150 cm 0-0

Nyt näyttää hyvältä. Juulia Jyläksen ori Finishing Touch Wareslage (Quival – Toulon) naytti eilen perjantaina Belgian Beerveldessä jo asteen terävämmalta hypyssään kuin kolme viikkoa sitten Zuidvoldessa, Hollannissa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Stall Solbacka

 • tilaa horsemail.fi

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses