Este

Julkaisija 2 elokuun, 2018 | tekijä Margit Ticklén

0

Leikkaus onnistui, paluu 145:een

Keväällä Jenny Heinekamp (os. Kainulainen) kertoi Horsemail.fi:ssa, kuinka ratsastaminen oli tuskallista. Selkäkipujen takia. Kaksi kuukautta sitten Heinekamp pyysi lääkäriltä kipulääkepiikkiä. Hänet vietiin samantien leikkauspöydälle. Mistä alkoi nousu:…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros