Este

Julkaisija marraskuu 21st, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kiviranta ja von Wendt SRL-komiteoihin

SRL:n Urheilufoorumeissa Helsingissä tehtiin esityksiä uusiksi lajikomiteajäseniksi. Esteratsastuksessa Jari Koivusalon tilalle on nousemassa Tomas Kiviranta ja kouluratsastuksessa Kikka Suomion paikalle Anna von Wendt. Backlund Aarnio-Wihurin tilalle? Esteratsastajat…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • Malmgaard´s Dressage Horses

 • HippoSport

 • Team Sini Finland

 • Nnequestrian

 • sosath

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo