Artikkelit

Julkaisija 28 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kolmessa päivässä kultaa

Mitä Suomessa tapahtui 30 vuotta sitten? Perustettiin kirjallisuuden Finlandia-palkinto ja Suomen ensimmäinen paikallisradio City? Kyllä. Ja Eppu Normaali levytti kaikkien aikojen suosituimman kappaleensa Vuonna 85… joka myi kolmessa päivässä kultaa. Kolmessa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa