Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 26th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Hei, tässä laukkaa MM-ratsukko!

Kun ei liikoja odota saa enemmän, sanotaan. Melinda Ignatiukselle, 23, kävi juuri niin ruuna Riverbank Farbenfroh’n (Fürst Fugger – Diamond Hit) suhteen. Ignatius alkoi ratsastaa Riverbank Farbenfroh’ta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Forsten-Pentti Stables

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • Malmgaard´s Dressage Horses

  • HippoSport