Koulu

Julkaisija 23 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Susanna Hyypiän hevoset Boeen

Viime kesästä Englannissa olleet Susanna Hyypiän kouluhevoset muuttavat kuun vaihteessa Porvoon lähelle Boeen. Boe tunnetaan kaksinkertaisen SM-kultamitalisti Stella Hagelstamin kotitallina. Hagelstamin GP-hevoset ovat kuitenkin tällä hetkellä Saksassa,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa