Artikkelit

Julkaisija 20 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Minna Uroselle Bereiter -tutkinto

Terhi Stegarsin ja ori Axiksen (Sixtus – Angard) rinnalta tuttu Minna Uronen on läpäissyt saksalaisen Bereiter- eli ratsuttajatutkinnon loppukokeet. Uronen juhli valmistumistaan Luxemburgissa A bis Grand Prix -tallilla, missä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath