Kenttä

Julkaisija 20 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lucky Accord hylättiin CIC***-maalissa

Sanna Siltakorven kausi ei juuri nyt mene ihan piirustusten päälle. Ykköshevonen EM:iä ajatellen, Lucky Accord (Acacio-Electro), hylättiin Puolassa Baborowkossa kolmen tähden maastoestekokeessa. Hylkääminen tapahtui vasta, kun Siltakorpi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa