Este

Julkaisija 19 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Vincente leikattu – Eternety D EM:iin

Vararatsastajaksi alun perin merkitty Mikko Mäentausta nousee viralliseksi EM-joukkueen jäseneksi. Syynä on Maiju Mallatin EM-hevosen Vincenten (Oklund – Ufarno) läpikäymä leikkaus. Mallatilla on tallissaan monta muutakin hyvää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath