Artikkelit

Julkaisija 18 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Kassia xx – kone maastossa

Juulia Savonlahti aloitti kuluvan kenttäratsastuskautensa toukokuun alussa Saksan Luhmühlenissa. Ollessaan kesäkuussa katsojana samassa paikassa pidetyssä neljän tähden kilpailussa Savonlahti intoutui kuvitelmasta, että jonain päivänä kiitää “Klimken ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath