Koulu

Julkaisija 18 heinäkuun, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Avemmo kolmas, Flourian ei jatka

Hicksteadin kolmen tähden kouluratsastuskilpailut Englannissa eivät tuottaneet ainakaan vielä perjantaina huipputuloksia suomalaisille. Avemmon (Ferro – Flemmingh) ja Susanna Hyypiän ensiesiintyminen kansainvälisessä luokassa, joka oli tasoltaan Intermediate A,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath