Este

Julkaisija huhtikuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tomaksen ja Nelidon vuosi?

Viime viikonloppuna hypätty senioreiden esteratsastuksen hallimestaruus keräsi Tampereelle harmittavan vähän ratsukoita. Voittaja Tomas Kivirantaa voi kuitenkin hyvällä syyllä pitää mielenkiintoisena nimenä tulevaa GP-sarjaa ajatellen. Kiviranta on saanut sytytettyä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • KK Horses

  • Kilon talli

  • Stable Nova

  • HippoSport

  • Forsten-Pentti Stables