Este

Julkaisija huhtikuu 23rd, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Tomaksen ja Nelidon vuosi?

Viime viikonloppuna hypätty senioreiden esteratsastuksen hallimestaruus keräsi Tampereelle harmittavan vähän ratsukoita. Voittaja Tomas Kivirantaa voi kuitenkin hyvällä syyllä pitää mielenkiintoisena nimenä tulevaa GP-sarjaa ajatellen. Kiviranta on saanut sytytettyä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Stable Nova

 • HippoSport

 • Stall Solbacka

 • Nnequestrian

 • Forsten-Pentti Stables

 • sosath