Artikkelit

Julkaisija joulukuu 7th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Arolaisesta tulee siittolanpitäjä

Kuvassa yllä Jesse Arolainen, 22, taluttaa periyttäjätamma Lady Heidaa (Landor S – Contender) tarhaan Hof Sosathilla Saksassa. Arolainen on Sosathilla opiskelemassa hevoskasvatusta, käytännössä siittolanpitäjäksi. Hof Sosathin omistuksessa on noin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • VIP

 • sosath

 • boe

 • horsenhound

 • Team Sini Finland

 • Wist

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage