Este

Julkaisija syyskuu 10th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

GP-finaali Laaksolla klo 12.30

Parin tunnin kuluttua alkaa Laakson ratsastusstadionilla tapahtua toden teolla. Suuri osa GP-finaaliosallistujista hyppäsi eilen perjantaina “alleajona” joko 120- tai 130-luokan. Suosikkina finaaliin lähtee SM- ja PM-kultaa jo voittanut tamma Luikka. Ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist