Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 23rd, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Ascona CSI4*- toistuuko ihme?

Tässä paikassa, Sveitsin Asconassa Maggiore-järven rannalla, Anna-Julia Kontio voitti elämänsä ensimmäisen kansainvälisen kolmen tähden GP-luokan kesällä 2015. Alla oli ori Pacific des Essarts. Sillä Kontio myös yrittää…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist