Artikkelit

Julkaisija toukokuu 9th, 2016 | tekijä Margit Ticklén

0

Zizi – paras aihio koskaan, osa 3

Karolina “Karo” Liuksiala, 33, on henkilö, jota kouluratsastaja Eevamaria “Nipsu” Porthan-Broddell saa kiittää parhaan koskaan ratsastamansa nuoren hevosen löytämisestä. Nyt, kun Zizi Top (BH Zack – Solos Landtinus) on…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist