Kenttä

Julkaisija heinäkuu 20th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

Lucky Accord hylättiin CIC***-maalissa

Sanna Siltakorven kausi ei juuri nyt mene ihan piirustusten päälle. Ykköshevonen EM:iä ajatellen, Lucky Accord (Acacio-Electro), hylättiin Puolassa Baborowkossa kolmen tähden maastoestekokeessa. Hylkääminen tapahtui vasta, kun Siltakorpi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sti-aromaa

 • Team Sini Finland