Artikkelit

Julkaisija heinäkuu 7th, 2015 | tekijä Margit Ticklén

0

HM.fi / Heinäkuu 2015

Jokunen lukija oli ymmärtänyt edellisestä On the road- artikkelista, että HM.fi – kirjoittaja on talollinen. Hah, hah! Materiaalinen omaisuuteni rajoittuu mönkijään ja moottoripyörään. Moottoripyörä oli kesäkuussa tarpeellinen kaveri. Oltuani…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags:


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
 • Yhteistyössä

 • Forsten-Pentti Stables

 • Ruosteen Dressage

 • Helasuo

 • KK Horses

 • Kilon talli

 • Wist

 • HippoSport

 • Suosa & Palsbo

 • horsenhound

 • sosath

 • Team Sini Finland