Koulu

Julkaisija 5 heinäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Tässä kolmikossa on tuleva olympiaratsastaja, mutta hän ei ole Stella Hagelstam

Perskutti. Peeveli. Kilimanjaro ja kaikki sen polut. Stella Hagelstam on viikon ajan käynyt juristiensa välityksellä vuoropuhelua FEI:n kanssa Suomen olympiakomitean mahdollisuudesta ilmoittaa Kiss Me Pariisin olympialaisiin. Sellaista…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros