Koulu

Julkaisija 5 heinäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Anu Sironen sai viitosen silmään Hartpuryssa: 67,57% GP:ssa Fiorettolla

Kun heinäkuu on menossa eikä paineita tuloksista harteilla alkavat suomalaisten prosentit nousta? Laitetaan kysymysmerkki perään, koska tyhjentävää vastausta kysymykseen ei ole. Nyt on kuitenkin Anu Sironen tehnyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros