Este

Julkaisija 15 kesäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Päivän voittajat: Gundersbylle (taas) 140 GP -kvaali Ypäjällä, Illin sisarukset veivät 130- ja 125 -luokat

Ei suurta mullistusta Suomen esteratsastustaivaan alla. Ypäjällä aloitettiin GP -viikonloppu GP -kvaaliluokilla 140- ja 130 -korkeuksilla, 125 -luokka oli pronssikierroksen finaali. 140 -kierroksella puhtaita suorituksia nähtiin kuusi,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros