Koulu

Julkaisija 14 kesäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Jardy CDI3*: Hagelstam vahvisti asemiaan

Kovaa tuulta, kahdella areenalla rinnakkain pyörivät kilpailuluokat, rämisevä traktori… Jardyssa, Ranskassa kilpailevat Pariisi 2024 -joukkueprojektin ratsastajamme Stella Hagelstam ja Joanna Robinson pääsivät siis ainakin testaamaan ratsujensa KIss…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros