Artikkelit

Julkaisija 12 kesäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Remy Bastings valmentaa ja rakentaa. Pariisiin hän kyllä ehtii – mikäli Joanna Robinson sinne valitaan.

Pariisi 2024 -koulujoukkueprojektissa olevien ratsastajien tukijoukoissa on myös meille suomalaisille kokonaan tuntemattomia nimiä. Kuten Remy Bastings, 49, Joanna Robinsonin valmentaja. Bastings kilpailee itsekin GP -tasolla, mutta ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros