Artikkelit

Julkaisija 2 kesäkuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Stegars päätti hiljaisuuden tänään: uusi työpaikka Astrid Neumayerin apuna lähellä Linziä

Terhi Stegars on lähtenyt vuoden ajan työpaikkanaan Itävallassa olleesta Gestüt Bartlgutista. Asia tuli selväksi, kun Stegars ei ilmoittautumisetsaan huolimatta ollut Gössendorfin CDI3*-kilpailuissa aiemmin tänä keväänä. Nyt Stegars…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath