Artikkelit

Julkaisija 27 toukokuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Piia Pantsu-Jönsson, 53, haluaa palata kv-esteuralle – kunhan on ensin “riittävän hyvä” Ruotsissa!

Kauden edetessä esteratsastajamme pääsevät nousemaan taso tasolta kohti NC-luokkien 145-150 senttimetriä. Martoften ja Drammenin joukkueet on jo nähty/nimetty, mutta JOS paikka Deauvillen semifinaaliin tulee kaivataan mukaan ratsukoita,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa