Artikkelit

Julkaisija 7 toukokuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

In memoriam: Matti Kuusi (1942 – 2024)

Matti Kuusi oli hevosmaailmassa estetuomari ja stewardi. Molemmissa erittäin arvostettu ja pidetty. Uusien tuomareiden ja stewardien suhteen hänellä oli rooli myös “sisäänheittäjänä”. Pitkä ura armeijassa oli koulinut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath