Artikkelit

Julkaisija 17 huhtikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

10 x Hevoset -messut 2024

Pamahdin sellaisella vauhdilla Tampereen hevoset-messuille tänä vuonna, että lauantain aamupäivästä en tunnu muistavan juuri mitään. Väkeä oli alusta lähtien kaikki paikat täynnä – kävijäennätys on nyt 22…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa