Jalostus

Julkaisija 10 huhtikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

FWB-oripäivät alkavat huomenna Ypäjällä – Helasoilla erityinen vuosi, sillä he esittävät kaksi koulusukuista oria

FWB-oripäivillä nähdään tällä kertaa kahdeksan koulusukuista ratsuoria ja kaksi estesukuista. Kun esteoriista kumpikaan ei tule Helasuon oriasemalta on kysyttävä MITÄ Karjalohjalla NYT tapahtuu? Ehdin esittää kysymyksen Ulla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros