Este

Julkaisija 8 huhtikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen Hippoksessa varauduttiin 2023 siihen, mitä 2025 ja sen jälkeen tapahtuu – hallitus päätti, toimitusjohtaja toteutti

Tampereen Hevosgaalassa palkittiin kymmeniä tärkeää kasvatustyötä ratsuhevosten ja ratsastuksen eteen tehneitä ihmisiä. Palkitsijoina olivat SRL, FWB-yhdistys ja Suomen Hippos. Muutamia poimintoja: vuoden 2023 ratsastaja on Ville Vaurio,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa