Koulu

Julkaisija 31 maaliskuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Kuumaa, kuumaa… Quentano yllätti Ruosteen Aachenin GP kürissä: 76,41%

Aachenin GP:n jälkeen Henri Ruoste totesi tuntuman Quentanoon olleen kokonaisuutena parempi kuin ratsukon edellisessä kilpailussa Dohassa, Qatarissa. Siihen saattoi vaikuttaa paitsi kokemus uusi kuolain. GP kürissä Quentano…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath