Koulu

Julkaisija 29 maaliskuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Aachen CDI3*: Ruosteen Quentano vasta väläytteli potentiaaliaan ottaessaan GP-voiton

Aachenin CDI3*-kilpailujen piti oleman kevyt aloitus ulkokauteen ratsastajillemme. Etenkin GP special-kierros, jonka GP-ohjelma kilpailtiin keskiviikkona, oli kuitenkin tasoltaan kovinta mahdollista. Sikäli Emma Kanervan ja Greek Airin siinä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath