Artikkelit

Julkaisija 26 maaliskuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Kommentti: Matkalla Aacheniin

Huomenna alkavat Aachenin CDI3*/CDI4*-kilpailut ovat suomalaiselle kouluratsastukselle tärkeät. Kilpailuissa aloittavat mahdollisista olympiajoukkueemme jäsenistä ulkokautensa Henri Ruoste, Emma Kanerva ja Anna Tallberg – Mikaela Soratiehän ehti ulkokauden avaukseen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath