Koulu

Julkaisija 22 maaliskuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastuksen jännitysnäytelmään jälleen uusi luku: Steinbergille raotettiin Wroclawissa heti ovea kohti Pariisia…

Jaahas! Sussi Steinberg on toinen kahdesta kouluratsastajasta, joiden kuvittelin jo 10 vuotta sitten olevan muutamassa kuukaudessa kv-GP-uralla. Toinen oli Yvonne Österholm, joka viime kaudella nähtiin EM-joukkueessa Riesenbeckissä.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath