Koulu

Julkaisija 2 maaliskuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Lier CDI4*: Sironen nousi GP:ssa Fiorettolla yli 66 prosentin, White sai 68+

Tänään oli selvästi parempi GP-päivä Anu Siroselle Lierissä, Belgiassa, kuin eilen. Sironen kilpaili korkeammalla CDI4*-kierroksella Fiorettolla, joka teki pari noin 66 prosentin GP-tulosta kansainvälisesti viime kaudella. Nytkään…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath