Koulu

Julkaisija 27 helmikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallberg muistelee nappia korvassa – hyvistä, ehkä jopa loistavista, asemista CDI5* Herningiin

Kiihtyy, kiihtyy… ralli kohti Suomen olympiajoukkuepiakkoja Pariisiin. Kun Anna Tallberg starttaa Herningissä, Tanskassa, viikon kuluttua on kuusi suomalaista antanut jo kauden ensimmäisen kansainvälisen näyttönsä.* Tallberg lähtee Herningiin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath