Artikkelit

Julkaisija 26 helmikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Göteborgin jälkinäytös: kilo porkkanoita ja aika monta pusua

Viikonlopun Göteborgin MC-osakilpailu oli Eveliina Talviolle ja Glamourille näytön paikka. Näyttö tuli annettua 145- ja 150 -luokkien nollatuloksilla. Harvoin niitä suomalaisille viiden tähden kilpailuissa satelee. MC-osakilpailu ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa