Artikkelit

Julkaisija 14 helmikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Sumuisilla teillä: Satu Väihkösen valtit SRL:n HUJO:n ja Hevosopiston johdossa

Englantilaisen sanonnan mukaan jokainen osaa ohjata laivaa, kun meri on tyyni. Hevosalalla myrskyää, eikä vain vesilasissa. Haaksirikon välttämiseksi meillä on oltava kapteeneina osaavia ihmisiä. Satu Väihkönen, 65,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa