Artikkelit

Julkaisija 7 helmikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Daniel Bachmann, toisen tien tanskalainen

Lähes kaksi viikkoa sitten oli Ypäjällä mahdollisuus seurata yhden maailman TOP15-kouluratsastajan työskentelyä niin maasta kuin satulassa. Janne Bergh kun oli saanut hienon idean ja kutsunut Daniel Bachmann…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath