Este

Julkaisija 7 helmikuun, 2024 | tekijä Margit Ticklén

0

Askel ylöspäin, askel eteenpäin: Eveliina Talvio nyt FEI-rankingin TOP500:ssa

Tätä on toivottu, odotettu, ja tähän on uskottu. Eveliina Talvio on kerännyt hienoilla 145-150- suorituksillaan sen verran FEI-rankingsijoja, että paikka TOP500:ssa aukesi. Se on lupaus Suomen esteratsastukselle,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath